П`ятниця, 17.05.2024, 03:56
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 25 » В дитячій бібліотеці пройшов фінал проекту "Поет сезону"
10:53
В дитячій бібліотеці пройшов фінал проекту "Поет сезону"

          Теплого весняного вечора талановита молодь району зібралася в дитячій бібліотеці міста на творчому вечорі з підбиття підсумків конкурсу «Поет сезону», який упродовж 1,5 місяця проходив у соцмережах.

          Ідея об'єднати поетів уже з досвідом та новачків у такому проекті народилася в організаторів наприкінці зими, з метою урізноманітнити поетичні вихідні, які проводилися Культурною організацією «Арт лайф». На фінальному вечорі представляли поетів та надавали їм слово для виступу.

           Серед учасників  Юля Нікітюк з Любча, студентка СНУ, котра під час вечору прочитала «Монолог генія». Варто зазначити, що вона  нещодавно посіла ІІІ місце на фінальному етапі VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

          А от фіналістка, ковельчанка Оля Папінко під творчим псевдо «Червоний мак» – співачка та поетка зі стажем, її вірші публікуються у популярному блозі «Сучасна українська поезія», який зібрав понад 200 тис. підписників.

        Абсолютною дебютанткою проекту стала Оксана Ковтонюк — талановита художниця, юна помічниця керівника громадського руху «Мистецький форпост» Віталія Шевченка.

             На вечорі прозвучала нова пісня  Сергія Янішевського (його слова, музика та виконання) «Ранок».

     Ще одна учасниця, фіналістка Наталя Воронка – сестра Романа Воронки, акордеоніста-віртуоза рожищенського гурту «Корінь Мандрагори». Як виявилось, слова до пісні-візитівки гурту написала саме Наталя, як і деякі інші тексти для колективу.

            Переможцем з поезією "А що тобі потрібно для щастя" став рожищанин, студент Дмитро Семенюк, який, окрім поезії, захоплюється  футболом, східними єдиноборствами та навіть кулінарією. Вітаємо Дмитра!

         Гарні слова прозвучали від працівників бібліотеки на адресу натхненника та організатора проекту Олександра Ковальчука, який теж був відзначений подякою та подарунком.

        На завершення свята всі учасники отримали сувеніри  від місцевих майстринь. Ліричну нотку у поезію вплели вихованці музичної школи м.Рожища під керівництвом Світлани Семенюк та Віталій Герасимчук, які виконали для присутніх кілька композицій.

       Приємно, що обдарована молодь району має можливість розвиватися та ділитися досвідом у рамках подібних творчих проектів.

   

   

 

Переглядів: 348 | Додав: shtorm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Copyright by Pasha Yuzvyak © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz