П`ятниця, 17.05.2024, 04:23
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 7 » ХХІІІ етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників
07:49
ХХІІІ етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників

   У четвер, 4 травня, в РД «Просвіта» відбувся завершальний зональний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників.

   Участь у змаганнях узяли школярі шістьох команд: «Н2О.ДЮП» з Горохівського району, «Гарячі серця» з Луцького району, «Комікс» – з Локачинського, «Іскринки» – з Ківерцівського, «Юний пожежний» – з міста Рожище та «Агенти 101» – з обласного центру.

   Яскраве дійство, що відбулося у районному будинку культури, привернуло увагу не тільки школярів, але й представників органів місцевої влади та освітян. А гасло однієї з команд «Майбутнє країни народжується сьогодні!» стало лейтмотивом усього Фестивалю. Йдеться на сайті рятувальників.

   Усі без винятку команди вражали кмітливістю, дотепними та влучними жартами, були надзвичайно артистичними, а також закликали бути завжди пильними, бо лише так можна допомогти дорослим і зберегти не одне життя. Учасники виголошували основні постулати безпеки, застосовуючи різноманітні засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр. 

   Основною темою усіх без винятку виступів, представлених на конкурс, було дотримання правил безпеки та важливість місії служби ДСНС у суспільстві. Адже юні рятувальники зі сцени впевнено стверджували: «Рятівник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини!». Гостро й хвилююче звучала антивоєнна тематика.

   Учасники Фестивалю вразили глядачів та журі конкурсу не тільки яскравими виступами, а й проявили неабиякі художні таланти у конкурсі соціального плакату.

   За результатами конкурсних змагань, журі визначило одразу дві команди, які здобули найвищу суму балів, тож перше місце розділили між собою «Агенти 101» з міста Луцька, які були надзвичайно артистичними та вразили неперевершеними вокальними здібностями, та «Юні пожежні» з міста Рожища, які розгорнули на сцені справжнє театралізоване дійство та неабияк запалили зал.

   Усі учасники змагань отримали грамоти та цінні подарунки, а переможці вибороли право боротися за першість на обласному етапі Фестивалю, що відбудеться 12 травня у Луцьку.

   

  

   

  

Переглядів: 320 | Додав: shtorm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Copyright by Pasha Yuzvyak © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz